DEVELOPMENTAL CENTRE OF THESSALY

Image
Înființat în 2004 în Trikala, Grecia, Anaptyxiako Kentro Thessalias AKETH-DCT (Centrul de Dezvoltare din Tesalia) este o organizație non-profit, acreditată de Organizația Națională Greacă pentru Certificarea Calificărilor și Orientare Profesională, care funcționează ca centru/furnizor de educație și formare profesională continuă (VET).

Misiunea organizației este aliniată la cadrul strategic al U.E. cu privire la combaterea nivelurilor în creștere ale șomajului -în special în rândul tinerilor, prin oferirea de oportunități certificate de educație și formare profesională, consiliere și dezvoltare personală, pentru a contribui la îmbunătățirea vieții acestora.

AKETH-DCT are o mare experiență în domeniul educației, atât în cadrul programelor UE, cât și în cadrul programelor naționale, în special în implementarea programelor UE, AKETH-DCT a construit o agendă importantă în mai multe domenii, cum ar fi: politici de formare și recunoaștere, dezvoltarea TIC, educația adulților, parteneriate școlare, dezvoltare durabilă, energie, mediu etc.

Membrii personalului din cadrul departamentului UE al AKETH au un profil educațional și academic ridicat și au fost implicați în numeroase analize sociale și științifice, lucru care este evidențiat în CV-urile și experiența lor științifică/de cercetare.
Fournonission 4, 42100 Trikala, GREECE
https://aketh.eu/index.php/en/
a.kostoulas@aketh.gr